Igra snops

igra snops

Šnops je igra za dva igralca, ki se igra z 20 kartami. Cilj igre je doseči 66 točk oz. pobrati zadnji vzetek. Razdeli se le 10 od 20 kart. Kupček preostalih kart se. Šnops je igra s kartami, ki izvira iz nekdanjih avstro-ogrskih in nemških dežel. Igra naj bi dobila ime po istoimenski žgani pijači, ki je bila nagrada za zmagovalno. Zdaj lahko igrate Šnops na spletu brezplačno. Tukaj najdete vedno dovolj Hiter potek igre, super grafika, prijazni soigralci in napeti turnirji. Zaigrajte z nami!. B,B,B,D,K D in K sta v eni od barv B-jev. Uh, kako ne maram ljudi, ki so polni sami sebe, v bistvu pa nimajo pojma! Ko vsak igralec dobi 5 kart , se iz talona odkrije ena karta, ki je adut. Kralj in Dama iste barve, ki so aduti. Vsak dobi 5 kart. Ko so porabljene vse karte iz talona ali pa eden od igralcev talon zapre, velja nujnost barvanja, vzetka in aduta.

Igra snops - eigentlich wollt

Pogled Preberi Uredi Uredi kodo Zgodovina. Pregled igre Statistika Pravila igre. Prijavite se na teme, ki vas zanimajo. Prvi vzame karto igralec, ki je dobil vzetek. V vsaki igri je ena barva tista, ki je nad drugimi in se imenuje ADUT. Igralec, ki ima rufano karto igra s tistim, ki je klical, kar se seveda vidi potem v igri. Glosar Adut To je barva kart, ki v posamezni igri premaga vse ostale karte. Dokler so v talonu karte, barvanje in dobivanje vzetkov ni obvezno. B,B,B,D,K D in K sta v eni od barv B-jev. Prijavite se za komentiranje. Roman 9 Feb Z adutovim fantom igralci lahko zamenjajo aduta v talonu. Roman 9 Feb Vsak dobi 5 kart. Prvi vzame karto igralec, ki je dobil vzetek. Kralj in Dama iste barve, ki so aduti. Ta igralec potem igra sam. Kup kart, s katerega po vsakem metanju kart igralec vzame karto. Vrsta strani Vse vrste strani blogi spletne trgovine forumi novice mali oglasi.

Igra snops Video

BRIDŽ (Bridge) -- najbolj raširjena igra s kartami na svetu. Delilec ponudi nasprotniku karte, da privzdigne kup, in jih potem razdeli. O Taroku je tista tvoja OSNOVNA ideja totalno brezpredmetna. Igra poteka normalno, glavno vlogo ima adut, ki se ga mora barvati. Ena takih bi lahko bila: Izbrana barva se imenuje "ADUT". Epiphone casino bigsby so v talonu karte, barvanje in dobivanje vzetkov ni obvezno. Pregled igre Pravila igre Lestvica. igra snops

0 Gedanken zu „Igra snops

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.